1. Wij ondersteunen mantelzorgers, gericht op het verminderen van draaglast en het vergroten van draagkracht met het doel overbelasting te voorkomen

  Meer informatie...
 2. Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek of gehandicapt en moet je daarom thuis vaak meehelpen?  Dan ben jij een jonge mantelzorger want in al deze situaties groei je op met iemand die zorg nodig heeft.

  Meer informatie...
 3. Steunpunt Mantelzorg is altijd op zoek naar vrijwilligers.

  Meer informatie...
 4. Geef mantelzorgers uw tijd cadeau!

  Meer informatie...

Jij-bent-tegoedbon

Ook mantelzorgers hebben tijd voor zichzelf nodig, daarom is het delen van de zorg belangrijk. Dit is niet altijd eenvoudig te regelen.  Mezzo start daarom vandaag de landelijke campagne ‘Jij-bent-tegoed-bon’ en lanceert de website Tijd voor jezelf. Ook de omgeving van mantelzorgers kan iets doen. Daarom introduceert Mezzo de ‘jij-bent-tegoedbon’.
Vrienden of kennissen kunnen de mantelzorger verrassen met tijd voor zichzelf. Dat kan door een keer te koken, boodschappen of een klus naar keuze te doen, zodat de mantelzorger even tijd heeft voor andere dingen. Bent u mantelzorger? Zet dan deze tegoedbon op uw verjaardag lijstje en vraag tijd cadeau!! Er zijn allerlei bonnen waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld:een klus naar keuze, even de zorg laten overnemen, of een middagje uit met een vriendin.

Bent u een vriend(in) of familie van een drukke mantelzorger?
Kom dan in actie en kies een tegoedbon voor iets dat u wilt oppakken. Er zijn allerlei bonnen waar u uit kunt kiezen,bijvoorbeeld: een auto met privé chauffeur, een klus naar keuze, even de zorg overnemen, maar u kunt ook uw eigen tekst invullen.
Geef mantelzorgers uw tijd cadeau!
Klik op onderstaande link en kies de tegoedbon die bij u past:
http://tegoedbon.mezzo.nl

Neem contact met ons op

Contact informatie

 1. E-mail

 2. Postadres

  De Beemden 1C

  5271 BH Sint-Michielsgestel

 3. Telefoon

Onze sponsoren

 1. Monversa Web Development

Website ontworpen en ontwikkeld door Monversa Web Development