1. Wij ondersteunen mantelzorgers, gericht op het verminderen van draaglast en het vergroten van draagkracht met het doel overbelasting te voorkomen

  Meer informatie...
 2. Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek of gehandicapt en moet je daarom thuis vaak meehelpen?  Dan ben jij een jonge mantelzorger want in al deze situaties groei je op met iemand die zorg nodig heeft.

  Meer informatie...
 3. Steunpunt Mantelzorg is altijd op zoek naar vrijwilligers.

  Meer informatie...
 4. Geef mantelzorgers uw tijd cadeau!

  Meer informatie...

Jonge mantelzorgers

Jjonge Mantelzorgers

Geef aan wanneer het teveel is

Misschien kunnen mensen in je omgeving sommige taken van je overnemen. Dat is niet egoïstisch, maar nodig om het vol te houden.

Zoek steun

Bij het Steunpunt Mantelzorg kun je terecht met vragen over je situatie. Bel tussen 9.00 en 15.00 uur naar 06-1404 1212 of mail naar info@mantelzorgsintmichielsgestel.nl. Je kunt ook contact opnemen met www.mezzo.nl/mantelzorglijn.

Deel je zorg!

Praat met iemand die je vertrouwt over je thuissituatie.

Bespreek het op school

Vertel aan je mentor of vertrouwenspersoon over je thuissituatie. Docenten begrijpen het dan beter als je je huiswerk een keer niet af hebt, te laat op school bent of met je gedachten niet bij de les bent.

Blijf leuke dingen doen

Ga lekker sporten en blijf met vrienden afspreken. Zo heb je afleiding en sta je er niet alleen voor. Tijd voor jezelf is heel belangrijk!

Zoek informatie

Is iets niet duidelijk over de ziekte of handicap? Stel je vraag aan je familie of een professional. Dit kan je geruststellen.

Neem contact met ons op

Contact informatie

 1. E-mail

 2. Postadres

  De Beemden 1C

  5271 BH Sint-Michielsgestel

 3. Telefoon

Onze sponsoren

 1. Monversa Web Development

Website ontworpen en ontwikkeld door Monversa Web Development