1. Wij ondersteunen mantelzorgers, gericht op het verminderen van draaglast en het vergroten van draagkracht met het doel overbelasting te voorkomen

  Meer informatie...
 2. Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek of gehandicapt en moet je daarom thuis vaak meehelpen?  Dan ben jij een jonge mantelzorger want in al deze situaties groei je op met iemand die zorg nodig heeft.

  Meer informatie...
 3. Steunpunt Mantelzorg is altijd op zoek naar vrijwilligers.

  Meer informatie...
 4. Geef mantelzorgers uw tijd cadeau!

  Meer informatie...

Ontmoetingsplaats v dementerenden in alle kernen

Aandacht voor dementie, u bent van harte welkom!

De gemeente Sint-Michielsgestel wil graag meer aandacht voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.   Zij wil bijdragen aan het welzijn voor dementerenden en hun naasten.
Bint voor welzijn en ondersteuning, voorheen Steunpunt Mantelzorg,  organiseert  elke maand (behalve in augustus en december kleinschalige ontmoetingen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers,  onder  begeleiding van vrijwilligers. Hoort u tot deze doelgroep? Dan nodigen wij u  van harte uit om samen in een gezellige sfeer  een kop koffie/thee  en  iets  lekkers te komen nuttigen. U kunt op deze manier  in contact  komen met mensen die in dezelfde situatie zitten als u en als u wilt uw ervaringen met hen delen.

U bent van harte welkom:
in Dorpshuis de Moerkoal, Driezeeg 20 in Middelrode elke eerste  woensdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur. (7 september, 5 oktober en 2 november.)
in Ontmoetingscentrum de Huif, Hortensiastraat 2 in Sint-Michielsgestel elke vierde woensdag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur. (28 september, 26 oktober en 23 november.)
in De Litserborg, Litserstraat 2 in Den Dungen  op woensdag 12 oktober van 10,30 tot 12.00 uur

Mocht u niet op eigen gelegenheid kunnen komen dan kunnen we vervoer voor u regelen. Neem in dat geval contact met ons op. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met: Wilma van der Linden of Lenie Schoones tel:  06-1404 1212

 

Neem contact met ons op

Contact informatie

 1. E-mail

 2. Postadres

  De Beemden 1C

  5271 BH Sint-Michielsgestel

 3. Telefoon

Onze sponsoren

 1. Monversa Web Development

Website ontworpen en ontwikkeld door Monversa Web Development